Scroll naar beneden voor meer informatie

 

Welkom op onze website  

Wij proberen u via deze site zoveel mogelijk informatie te geven over de praktijk en over onze diensten. Heeft u vragen of opmerkingen dan horen wij dat graag van u. Voor direct aanmelden kunt u het aanmeldformulier gebruiken. U gegevens worden via een beveiligde site naar ons gestuurd en wij proberen dan zo snel mogelijk een afspraak met u te maken.

 De praktijk doet aan kwaliteitsmetingten via de zogenaamde CQ index.

 De afkorting CQI of CQ-index staat voor Consumer Quality Index. Dit is een gestandaardiseerde methodiek om klantervaringen in de zorg te meten, te analyseren en te rapporteren. Meestal wordt aan patiënten en cliënten een schriftelijke vragenlijst voorgelegd. Daarnaast wordt gewerkt met online vragenlijsten en met interviews.  Op deze manier kan men achterhalen wat patiënten en cliënten belangrijk vinden in de zorg én wat hun concrete ervaringen zijn.  

Het gebruik van de CQ-index wordt gesteund door het ministerie van VWS en alle partijen in de zorg.  Het meten van kwaliteit via tevredenheidsonderzoek wordt door de zorgverzekeraar Achmea, Menzis en VGZ verplicht gesteld voor de fysiotherapiepraktijken. Na beëindiging van uw therapie krijgt u automatisch een vragenlijst toegestuurd via het bedrijf FPM. Uiteraard is dit anoniem, maar u helpt ons wel om de kwaliteit van onze behandeling te verbeteren. 

 


U kunt bij ons terecht voor:

manuele therapie; Mckenzie therapie, sportfysiotherapie, oedeemtherapie, handtherapie, fysiotherapie bij bekken- en bekkenbodemklachten, psychosomatische fysiotherapie, Claudicatioklachten, oncologische fysiotherapie, echografie, slaapstoornissen.

De praktijk is bij verschillende netwerken aangesloten. Voor meer informatie over de netwerken kunt u op het logo klikken.