Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

Suzan Jansen-Mostert

Suzan is in 2005 gestart in de praktijk als algemeen fysiotherapeut, nadat ze in 2004 de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam heeft afgerond.
Vervolgens is zij zich gaan verdiepen in de oedeemtherapie en heeft in 2006 de specialisatie opleiding tot oedeemtherapeut met succes afgerond.
Als oedeemtherapeut behandelt zij patiënten die vocht vast houden ergens in het lichaam.
Door een specifieke massage methode, vaak in combinatie met lymftaping of zwachtelen, wordt het lichaam aangezet om dit teveel aan vocht af te voeren.
Vaak gaat het om mensen die oedeem hebben ten gevolge van (de behandeling van) kanker. Zo is bij Suzan de interesse ontstaan om zich verder te verdiepen in de oncologische fysiotherapie.
Na verschillende bijscholingen gevolgd te hebben op dit gebied, richt ze in 2011 het trainingsprogramma “Voel je Fit” op ; een oefengroep gericht op de revalidatie van (ex) kankerpatiënten. Hier begeleidt zij mensen bij het weer fit worden tijdens en na kankerbehandelingen.
Naast oedeemtherapie, heeft Suzan ook de opleiding Medical Taping en Lymftaping gevolgd en past dit regelmatig toe binnen de behandeling.

Specialisaties:
- Oedeemtherapeute in register NVFL
- Oncologisch fysiotherapeute
- Medical Taping/lymf tapin

072-3033462 (niet aanwezig op maandag, woensdag)
BIG nr.: 69061656204

 
 
 
 
E-mailen
Bellen