Welkom bij Fysiotherapie Daalmeer
    

U wilt meer bewegen, maar u wilt dat op een verantwoorde wijze doen.

Op verzoek van veel van onze cliënten hebben wij het initiatief genomen medische fitness te starten voor mensen die hun  lichamelijke conditie willen verbeteren of op peil willen houden onder deskundige begeleiding van een fysiotherapeut. Bi j de medische fitness draait het om deskundige voorlichting, advisering, training en ondersteuning voor iedereen die op verantwoorde wijze wil trainen.

Naast de ‘fysieke’ doelen staat ook het plezier in bewegen centraal. De deelnemers moeten plezier beleven aan deelname aan het programma, zowel op korte als op lange termijn.


Voor wie is medisch fitness bedoeld?

Voor iedereen die gezond wil bewegen.
Iedereen met klachten aan gewrichten en/of spieren (bijv. rug, knie, nek of andere gewrichten) die na de revalidatieperiode functioneel willen doortrainen.
Mensen die zich niet thuis voelen in een sportschool en graag in kleine groepen willen trainen.
Specifieke patiënten groepen, zoals diabetici, die willen sporten onder persoonlijke en deskundige begeleiding.

Het intakegesprek 

 We starten met een intake om uw gezondheid en eventuele klachten in kaart te brengen. Op basis hiervan bepalen we samen uw trainingsdoelen en stellen we uw trainingsprogramma op. Om deze trainingsdoelen te meten kunnen er een aantal testen worden afgenomen.

 

De training

Onze oefenzaal is uitgerust met verschillende apparaten voor het verbeteren van de spierkracht en het algemeen uithoudingsvermogen. U krijgt gerichte instructies voor het uitvoeren van oefeningen door een gediplomeerd fysiotherapeut. Naast de ‘fysieke’ doelen vinden we ook plezier tijdens het trainen belangrijk.


Patiëntervaringen

‘Het is fijn om in een gezellige groep te trainen en mezelf fitter te voelen’.

‘Sinds het sporten voel ik mij sterker en minder stijf’.

Voor wie is medische fitness bedoeld?

  • Voor iedereen die gezond wil bewegen
  • Iedereen met klachten (bi jv. rug, knie, nek of andere gewrichten) die na de revalidatieperiode functioneel willen doortrainen
  • Mensen die zich niet thuis voelen in een sportschool en graag in kleine groepen willen trainen.
  • Specifieke patiëntengroepen zoals diabetici die willen sporten onder persoonlijke deskundige begeleiding.


Wat neemt u mee?

Voor de training adviseren wij om schone (sport) schoenen en makkelijk zittende kleding te dragen. Om hygiënische redenen verzoeken wij u altijd een handdoek mee te nemen naar de sportzaal,. Neem zelf ook een flesje voor water mee. Vanwege nieuwe regelgeving van de overheid mogen we geen plastic bekers meer aanbieden.


De kosten

De medische fitness trainingen worden als abonnement aangeboden. U betaalt per kwartaal €105 voor 1x per week trainen. Dit bedrag dient bij de start van het abonnement voldaan te worden. Indien u de les niet kan bijwonen bel dan op tijd af. De les kan niet ingehaald worden.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen